ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ-Κολομβία: Αστυνομικίνα πέρασε χειροπέδες σε αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών και… φωτογραφήθηκαν γυμνές!

ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ-Κολομβία: Αστυνομικίνα πέρασε χειροπέδες σε αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών και… φωτογραφήθηκαν γυμνές!

Προχωρημένες καταστάσεις

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία (ως κόνσεπτ) και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ως αισθησιακό αποτέλεσμα, δημοσιεύει το περιοδικό Soho της Κολομβίας. Στις εικόνες βλέπουμε δύο όμορφες λατίνες, οι οποίες έχουν μία μεγάλη ιστορία πίσω τους.

Η Ana Pacheco (η εντελώς γυμνή), η οποία ανήκε για χρόνια στο κίνημα FARC και ήταν αρχηγός ενός από τα καρτέλ των ναρκωτικών της χώρας, φωτογραφίζεται μαζί με την πρώην αστυνομικίνα Isabel Londono (με τα εσώρουχα) η οποία πέρασε επί πολλά χρόνια στην υπηρεσία της κυνηγώντας την Ana.

Oι δύο ορκισμένες εχθροί για πάρα πολλά χρόνια, παράτησαν τα όπλα και τα μίση και το έριξαν στις φωτογραφίσεις. Με την καθοδήγηση των ανθρώπων του περιοδικού έκαναν άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, στην οποία όπως υποστηρίζουν θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα στους ανθρώπους της χώρας για την απάλειψη των συγκρούσεων, και την επίτευξη της ειρήνης ανάμεσα στις πολλές ομάδες που συγκρούονται για ναρκωτικά -και όχι μόνο- στην Κολομβία.

 

Και οι δύο δήλωσαν ότι στην αρχή δίστασαν με την πρόταση του περιοδικού, όμως στο τέλος αποδέχτηκαν να το κάνουν, και πλέον νιώθουν περήφανες για αυτό. Κυρίως γιατί έκαναν κάτι σημαντικό για την χώρα τους και για την επίτευξη της ειρήνευσης σε μεγάλα κομμάτια της Κολομβίας που κυριαρχεί η παραβατικότητα και ο πόλεμος των ναρκωτικών.

Σε ότι μας αφορά πάντως, δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουν να κάνουν κάτι για την ειρήνη των Κολομβιανών. Για τα μάτια τους πάντως σίγουρα έκαναν ήδη πολλά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ