Δείτε πως Γίνονται τα 6 πιο Διάσημα Μαγικά Κόλπα στον Πλανήτη!

Δείτε πως Γίνονται τα 6 πιο Διάσημα Μαγικά Κόλπα στον Πλανήτη!

Θυμάστε ως παιδί που παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα την τρομερή εικόνα που κόβανε μια γυναίκα στην μέση; Τώρα έχουμε μια εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα από το κουτί με τους δύο κρυφούς βοηθούς.

Μυστικό № 2. Το σκισμένο χαρτονόμισμα.

2134

Οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν όταν ο Copperfield μπροστά τους έσκισε ένα διπλωμένο δολάριο και στην συνέχεια το δίπλωνε και έβγαινε ξανά ολόκληρο. Το μυστικό σε αυτό το κόλπο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τοποθετηθεί σε ένα μολύβι : στην πραγματικότητα, το έκοψε διαγώνια για να συνδεθεί με ισχυρούς μαγνήτες!

Μυστικό № 3. Ανύψωση

383

Το μυστικό αυτού του δημοφιλούς κόλπου είναι μεταξύ των πιο περίεργων. Ίσως να έχετε παρακολουθήσει ανθρώπους να ισορροπούν σε ένα ραβδί. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι το ραβδί έχει προέκταση από μέσα που μπορεί και ισορροπεί ο μάγος.

Μυστικό № 4. Η εξαφάνιση του κυπέλλου.

472

Στο τραπέζι τοποθετείται ένα ποτήρι νερό στην συνέχει ο μάγος το καλύπτει με ένα μαντήλι. Στη συνέχεια με ένα γυάλινο ανελκυστήρα το ρίχνει στον αέρα και το αποτέλεσμα είναι το μαντήλι να πέφτει στο πάτωμα, και το γυαλί εξαφανίζεται. Και εδώ είναι οι οδηγίες για το πώς πραγματοποιείται τέχνασμα: Πρώτον, σε ένα πανί ράβουμε ένα δαχτυλίδι από σύρμα, το οποίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μαντίλι είναι σε ένα ποτήρι. Και δεύτερον ρίχνουμε το ποτήρι σε μια μυστική θήκη μέσα από μια τρύπα στο τραπέζι.

Μυστικό № 5. Κορίτσι ζιγκ-ζαγκ

571

Αυτό το κόλπο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον βοηθό. Κύρια αποστολή της να μείνει σε μια καθορισμένη περιοχή κοντά στο κουτί της.

Μυστικό № 6. Η κλίση του Michael Jackson

667

Όλοι θα θυμάστε την εντυπωσιακή κίνηση που έκανε ο Michael και οι χορευτές του κατά την εκτέλεση του τραγουδιού «Smooth Criminal». Φάνηκε πιθανό δεδομένου ότι η κλίση για να κάνουν κάτι τέτοιο ήταν γωνία 45 μοιρών. Το μυστικό εδώ βρίσκεται σ τα παπούτσια με τακούνι και στην σκηνή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ