ΤΩΡΑ!!!ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

ΤΩΡΑ!!!ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Το αποβατικό Caesar Kunikov διέσχισε τον Βόσπορο με τους ρώσους στρατιώτες να είναι σε θέσεις μάχης και εξοπλισμένοι με φορητά αντιαεροπορικά συστήματα να στοχεύουν τουρκικά μαχητικά δείχνοντας πως δεν κάνει αβλαβή διέλευση και προκαλώντας την Τουρκία για την λάθος κίνηση.


Ταυτόχρονα σε βίντεο που μετέδωσε η συριακή τηλεόραση έδειξε όλα τα οπλικά συστήματα από το καταδρομικό και ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας "Moskva" και τόνισε πως πρόκειται για "φονιά αεροπλανοφόρων αλλά και των υποβρυχίων"! 

Να σημειώσουμε πως η συριακή τηλεόραση μετέδωσε το βίντεο τη στιγμή που οι ΗΠΑ έστειλαν στη Μεσόγειο απέναντι από το "Moskva" το αντιτορπιλικό USS Carney εφοδιασμένο με το αντιαεροπορικό σύστημα Aegis και η Τουρκία δύο υποβρύχια, το "Dolunay" και "Burakreis". 

Την ίδια στιγμή το μεγάλο ρωσικό αποβατικό του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Σαράτοφ» («Саратов») με φορτίο για τη Συρία διέσχισε τα Στενά χωρίς να αναρτήσει την τουρκική σημαία ως είθισται σε ένδειξη σεβασμού για τη χώρα. 

Ειδικότερα, συριακά ΜΜΕ έδειξαν σε βίντεο τα οπλικά συστήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένο το καταδρομικό "Μοskva" το οποίο βρίσκεται στην «καυτή» περιοχή κατάφορτο με αντιαεροπορικά βλήματα της θαλάσσιας έκδοσης του α/α συστήματος μακρού βεληνεκούς S-300 και βλήματα cruise P-500 και P-1000. 


Mεταφέρει 64 βλήματα SA-N-6 Grumble όπως τα ονομάζει το ΝΑΤΟ που δεν είναι τίποτα άλλο από τη ναυτική έκδοση των βλημάτων S-300 γνωστοί και ως S-300F Fort. 

Ταυτόχρονα το καταδρομικό φέρει τα βλήματα cruise P-500 Bazalt με εμβέλεια 550 χλμ., αλλά πρακτικά μη ανασχέσιμα καθώς πετούν με ταχύτητα 2,5 mach έτοιμο να πυροδοτήσει τουλάχιστον τρεις μεταφερόμενες συστοιχίες των 16 βλημάτων η κάθε μια. 

Εναλλακτικά το καταδρομικό μπορεί να μεταφέρει ισάριθμα βλήματα της βελτιωμένης έκδοσης P-1000 Vulkan, αλλά με τη διπλάσια εμβέλεια, αλλά δεν είναι γνωστό ποια από τις εκδόσεις μεταφέρουν. 

Το ΜΜΕ της Συρίας δείχνει τα φονικά συστήματα του "Moskva" και τονίζει πως πρόκειται για "ένα φονιά αεροπλανοφόρων" . Με τρεις πυραύλους μπορεί να καταστρέψει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο στέλντοντας μήνυμα σε ΗΠΑ

Η δημοσιογράφος μεταφέρεται στο καταδρομικό με ένα ελικόπτερο Ka-27 και αναφέρει πως το "Moskva" θα αναβαθμιστεί με α/α συστήματα S-400 για να διατηρήσει την τεχνολογική του υπεροχή.

https://

https://

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ