ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά…Γερμανικό: Ο Βαρουφάκης, ο Σόιμπλε, ο Τζορτζ Σόρος και ο…Δαλάι Λάμα! (φωτο)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά…Γερμανικό: Ο Βαρουφάκης, ο Σόιμπλε, ο Τζορτζ Σόρος και ο…Δαλάι Λάμα! (φωτο)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρωταγωνιστεί στο…  κόμικ που επιφύλαξε ως έκπληξη στους αναγνώστες της για το τελευταίο κυριακάτικο τεύχος της η FAZ.

Πρωταγωνιστές σε αυτό, εκτός από τον τέως υπουργό, η συζυγός του Δανάη, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Μάριο Ντράγκι, ακόμα και ο…Δαλάι Λάμα.

Το κόμικ αρχίζει με τον Βαρουφάκη να απολαμβάνει το κοκτέιλ του στην ταράτσα του σπιτιού του έχοντας στο πλάι του την Δανάη Στράτου.

Ξαφνικά από τον ουρανό φτάνει ένα ελικόπτερο, από την ανεμόσκαλα του οποίου κατεβαίνει ο Τζορτζ Σορος.

Ο μεγαλοεπενδυτής περιγράφει στον Γιάνη Βαρουφάκη ότι τα χρήματά του βρίσκονται σε κίνδυνο και ότι η μόνη λύση είναι να φύγει ο Ντράγκι και να τον αντικασταστήσει εκείνος.

Τα επόμενα καρέ ξεκινούν με τον Βαρουφάκη πάνω στη μοτοσικλέτα του να φτάνει στη Φρανκφούρτη όπου όμως τον περιμένει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στο άκουσμα της ανακοίνωσης ότι «πρέπει να γίνω ο νέος επικεφαλής της ΕΚΤ» ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ βάζει τις φωνές.

Όταν όμως ο Βαρουφάκης του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί, τότε αυτός αποδέχεται φωνάζοντας «ω, Θέε».

Στην συνέχεια ο κομίστας θέλει το Ντράγκι να απάγεται από μασκοφόρους και τον Βαρουφάκη να βάζει… ράβδο χρυσού στην τσέπη του.

Ο Μάριο Ντράγκι βρίσκεται στο Βατικανό ενώ ο Βαρουφάκης στέκεται στο εκτυπωτήριο και φωνάζει «τυπώστε χρήμα και γρήγορα».

Οι εφημερίδες τον αποθεώνουν με τίτλους όπως «Βαρουφάκης ο σωτήρας του ευρώ».

Στην συνέχεια ο Σόρος χαίρεται για τις ενέργειες του Βαρουφάκη, οι μικροί αποταμιευτές όμως βγαίνουν στους δρόμους και κυνηγούν τον νέο «επικεφαλής» της ΕΚΤ.

Το τέλος του κόμικ θέλει τον Βαρουφάκη να καταλήγει στο Θιβέτ με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και τη θέση του παίρνει ο… Δαλάι Λάμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ