Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η έναρξη του 42ου Συνεδρίου ΠΟΕΕ ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η έναρξη του 42ου Συνεδρίου ΠΟΕΕ ΟΤΕ

Η τελετή έναρξης των εργασιών του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 στο Χώρο Τεχνών. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου με θέμα «Αρχαίος Πολιτισμός και Σύγχρονη Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια μέχρι τις 28 Μαΐου, κήρυξε η
Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Νικολέττου Χριστίνα, 

ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Βέροιας Χρήστος Μπαζούκης, ο Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ Στέφανος Θεοχαρόπουλος, εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας , η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος ΟΜΕ - ΟΤΕ Βασίλης Λάμπρου. 

Ακολούθησε η ομιλία της Ευγενίας Καβαλάρη, προέδρου του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας, ενώ στο καλλιτεχνικό συμμετείχαν ο Όμιλος «Γενίτσαροι και Μπούλες» και η παιδική χορωδία του Ωδείου «Φίλιππος» Βέροιας με μαέστρο τη Νεφέλη Μπραβάκη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 

ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ

09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας  Εκπαίδευσης στη Πόλη της Βέροιας από τους Ολυμπιονίκες αθλητές Βαβάτση Φωτεινή, Κελεσίδου Τασούλα και Υφαντίδου Σοφία για τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ

09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας  Εκπαίδευσης στη Πόλη της Νάουσας από τους Ολυμπιονίκες αθλητές Βαβάτση Φωτεινή, Κελεσίδου Τασούλα και Υφαντίδου Σοφία για τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

09:00 -13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα συγκέντρωσης Προσωπικού ΟΤΕ στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΤΕ στην Βικέλα 6 στην Βέροια

19:30 Ομιλία του καθηγητή Αστροφυσικής  του ΑΠΘ Σειραδάκη  Ιωάννη με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Η ανακάλυψη, η διερεύνηση, τα πρόσφατα εντυπωσιακά αποτελέσματα» στην   Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ

08:30 Ξενάγηση Συνέδρων στον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, γευσιγνωσία στο οινοποιείο  VAENI και επίσκεψη στο πάρκο Αγίου Νικολάου Νάουσας για γεύμα(προαιρετικό).

19:00  Έναρξη εργασιών του 42ου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ      στον Χώρο Τεχνών  Βέροιας (Παύλου Μελά 8).

Χαιρετισμοί διοργανωτών

Κήρυξη έναρξης εργασιών του Συνεδρίου από την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Κα Νικολέττου Χριστίνα

Ομιλία

Απόδοση του εθίμου «Γενίτσαροι και Μπούλες»  από την χορευτική ομάδα του πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ» Νάουσας καθώς και παραδοσιακοί  χοροί της περιοχής της Νάουσας.

Παρουσίαση μέρος του προγράμματος τους  από την παιδική χορωδία του Ωδείου «Φίλιππος» Βέροιας με την μαέστρο Κα Νεφέλη Μπραβάκη.

22:00 Γεύμα Συνέδρων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ

08:30-13:30 Ξενάγηση των συνοδών των συνέδρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στο Βυζαντινό μουσείο, την Παλιά Μητρόπολη και την Παλιά Πόλη της Βέροιας.

09:00-11:30 1η μέρα εργασιών Συνεδρίου στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»

Ταυτοποίηση Συνέδρων

Έναρξη εργασιών-Εκλογή Προεδρείου-Χαιρετισμοί από εκπροσώπους της Διοίκησης ΟΤΕ, ΟΜΕ-ΟΤΕ, Σωματείων.

Διοικητικός Απολογισμός από την Πρόεδρο της ΠΕΕ Κα Χριστίνα Νικολέττου

Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία της ΠΕΕ Κον Κυριάκο Νικολαΐδη

Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

11:30-12:00 coffee break

12:00-16:00 Τοποθετήσεις Συνέδρων

21:00 Μουσική εκδήλωση με τον Τραγουδοποιό Κον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του στο Πάρκο της Ελιάς. Προαιρετικά θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ

2η μέρα εργασιών συνεδρίου

09:00-11:30 Τοποθετήσεις συνέδρων

11:30-12:00 coffee break

12:00-14:00 Ψηφίσματα-Εκλογή Πόλης για το 43ο Συνέδριο ΠΕΕ ΟΤΕ, Εκλογή Πόλης για το 14ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, Εκλογή Πόλης για την 9η Χορωδιακή Συνάντηση.

14:00-16:00 Εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΕ ΟΤΕ

21:00 Αποχαιρετιστήριο γεύμα Συνέδρων

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ

Αναχώρηση Συνέδρων

 

http://www.veriotis.gr/2017/05/pragmatopoiithike-sti-veria-i-enarksi-tou-42-sinedriou-poee-ote.html

http://www.alli-apopsi.gr/politismos-ekdeloseis/arkhaios-politismos-kai-sugkhrone-ellada.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ