Τρία χρόνια ΄Αλληλεγγύης΄ γιορτάστηκαν στο Σέλι. -Τζιτζικώστας: ΄Ξανά υποψήφιος το 2019. Ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει΄ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία χρόνια ΄Αλληλεγγύης΄ γιορτάστηκαν στο Σέλι. -Τζιτζικώστας: ΄Ξανά υποψήφιος το 2019. Ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει΄ - ΒΙΝΤΕΟ

Τα τρία χρόνια της ΄Αλληλεγγύης΄ γιόρτασαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Σέλι ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας με αντιπεριφερειάρχες από όλη την Κ. Μακεδονία, περιφερειακούς συμβούλους και φίλους του συνδυασμού. "Μια ομάδα που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις" σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας απαντώντας θετικά στην πρόσκληση του περιφερειακού συμβούλου Θεόφιλου Τεληγιαννίδη να δηλώσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου της Περιφέρεια στις εκλογές του 2019.
 
Μάλιστα ο περιφερειάρχης ζήτησε αντίστοιχη δέσμευση και από τον Θεόφιλο Τεληγιαννίδη να είναι μαζί του, ο οποίος απάντησε και θετικά... και ποντιακά. (Δείτε το βίντεο.) Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης υπογράμμισε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα είναι ξανά περιφερειάρχης την επόμενη περίοδο, αλλά και πολύ ψηλότερα τα αμέσως επόμενα χρόνια.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα και άλλες περιφερειακοί σύμβουλοι από την Κ. Μακεδονία, ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Μιχάλης Σουμελίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας Δημήτρης Μάντσιος και Βασίλης Τζουβάρας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας με πολλά μέλη, ο πρώην δήμαρχος Μακεδονίδος Γιάννης, Δάλλας, ο πρώην αντιδήμαρχος Παύλος Παυλίδης, οι κ.κ. Χρήστος και Παναγιώτης Πιτούλιας (ο πρώτος δέχθηκε θερμές ευχαριστίες από τον κ. Τζιτζικώστα για την οργάνωση), οι επιχειρηματίες κ.κ. Μεϊμαρίδης και Μπίκας κ.ά.
 
 
 
 
 
3
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ