Πολύ καλή εμφάνιση του Θωμά Καραγιάννη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ

Πολύ καλή εμφάνιση του Θωμά Καραγιάννη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ

Διεξήχθη την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, για πρώτη φορά στα χρονικά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminotn) σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος και προσπάθειας σύστασης Εθνικής Ομάδας, ενόψη της ΠαραΟλυμπιάδας του Τόκυο 2020. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.). Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Ηρόδικος Κομοτηνής, Ήφαιστος Πάτρας και Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας.

Οι αθλητές/τριες αφού πέρασαν από επίσημο Classification, αγωνίστηκαν σε ατομικά και διπλά ανάλογα με την κλάση τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όσον αφορά τον Βεροιώτη αθλητή, Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη, ταξινομήθηκε στην κλαση 3 (SL3: Αθλητές με αναπηρία και στα δύο κάτω άκρα αλλά αγωνίζονται όρθιοι), αλλά λόγω της μικρής συμμετοχής, ήταν ο μοναδικός αθλητής σε αυτή την κατηγορία και έτσι αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού με τις αθλήτριες της κατηγορίας SU5 (αναπηρία μόνο στα άνω άκρα) με απολογισμό 1 νίκη και 1 ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του:

 

Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) - Μπατσαλιά Μαριάννα (Ηρόδικος) = 2-0 (21-16 / 21-15)
Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) - Γκουλή (Ηρόδικος) = 1-2 (21-12 / 16-21 / 25-27)

 

http://laos-epea.gr/athlitika/item/53147-poly-kali-emfanisi-tou-thoma-karagianni-panellinio-protathlima-antipterisis-amea.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ