Ιρλανδικοί και Κέλτικοι ρυθμοί στο 'μπαλκόνι' της Ελιάς - Ξεσηκώθηκαν και τα πιτσιρίκια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ιρλανδικοί και Κέλτικοι ρυθμοί στο 'μπαλκόνι' της Ελιάς - Ξεσηκώθηκαν και τα πιτσιρίκια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ιρλανδικούς και Κέλτικους ρυθμούς απόλαυσαν οι Βεροιώτες στο "Μπαλκόνι" της πόλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Βέροια, Εύηχη Πόλη". Το γυναικείο κουαρτέτο Noriana ερμήνευσε κάποιες από τις ομορφότερες Ιρλανδικές μελωδίες και τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τον αποχωρισμό, την ξενιτιά αλλά και παραδοσιακά τραγούδια των Κελτών και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

 

 

Η συναυλία επρόκειτο να δωθεί στο Αρχοντικό Σαράφογλου αλλά για τεχνικούς λόγους μεταφέρθηκε στο "Φρύδι" της Ελιάς. Η αλλαγή αυτή συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης διότι αφενός την παρακολούθησε τριπλάσιος αριθμός θεατών (όλων των ηλικιών) και αφετέρου το κοινό απόλαυσε μαζί με τις όμορφες μελωδίες το δροσερό αεράκι της Ελιάς.

Όσον αφορά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι Noriana, άρεσε και είχε έντονο ρυθμό που ξεσήκωσε ακόμη και τα πιτσιρίκια. Τα πιτσιρίκιας άφησαν τις μανάδες τους και έστησαν τον χορό.

 

http://pliroforiodotis.gr/index.php/news/culture/mousik/34213-irlandikoi-kai-keltikoi-rythmoi-sto-mpalkoni-tis-elias-fotografies-vinteo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ