Πώς κάνουμε τα φθηνά ρούχα να φαίνονται ακριβά

Πώς κάνουμε τα φθηνά ρούχα να φαίνονται ακριβά

Ψωνίζουμε στις εκπτώσεις, από διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων, κυνηγάμε τις ευκαιρίες αλλά δεν θέλουμε κανείς άλλος να το γνωρίζει. Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσουμε το στιλ μας; Της Σάντυς Τσαντάκη. 

   Προσθέστε χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ.   Ακόμη και τα πιο ευτελή υλικά, που μοιάζουν τσαλακωμένα και ταλαιπωρημένα, προδίδοντας την προέλευσήτους, μπορούν να δείξουν διαφορετικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μια εντυπωσιακή ζώνη, ένα κόσμημαή ένα ζευγάρι μεταλλικά παπούτσια. 

   Επενδύστε στην απλότητα.   Δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε όταν δεν είμαστε απολύτως σίγουρες για το αποτέλεσμα. Καλύτερα να ντυθούμε αφαιρετικά, από το να φανεί η υπερ-προσπάθεια. Τα κεντήματα, για παράδειγμα, αν δεν είναι καλοφτιαγμένα, καλύτερα να τα αποφεύγουμε. Το ίδιο ισχύει και με τα εμπριμέ. Στη μόδα, όσο πιο απλό είναι κάτι, τόσο πιο ακριβό μοιάζει. Αν είναι και μονόχρωμο, ακόμη καλύτερα. Τι θα λέγατε για ένα μικρό, μαύρο φόρεμα, με μια λεπτή ζώνη; 

   Νιώστε τα υφάσματα.  Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ετικέτα και τρόπους πλυσίματος για να καταλάβετε αν κάτι είναι πολυεστέρας ή συνθετικό. Προτιμήστε το κοτόν. Εδώ αποκλείεται να κάνετε λάθος. Και το σημαντικότερο, δεν θα μυρίζει από την πρώτη φορά που θα το φορέσετε. 

   Μην αγοράζετε κάτι που δεν χρειάζεστε,   μόνο και μόνο επειδή σας μοιάζει δελεαστική η τιμή του. Κρίμα δεν θα είναι αν δεν το φορέσετε ποτέ; Δοκιμάστε το και τραβήξτε μια φωτογραφία με το κινητό σας. Μπορείτε να τηστείλετε και στη φίλη σας που θα σας πει με ειλικρίνεια την γνώμη της. Αν δείτε ότι δεν σας κολακεύει και τόσο, πηγαίνετε στην επόμενη κρεμάστρα. Δεν αποκλείεται να βρείτε έναν κρυμένο θησαυρό. 

   Σάντυ Τσαντάκη    www.sandytsantaki.com 

http://www.msn.com/el-gr/lifestyle/styleandbeauty/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%

ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac-%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1-

%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%

81%ce%b9%ce%b2%ce%ac/ar-BBDtRGm?OCID=ems.display.welcomeexperience#image=1

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ