Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Ευσταθίου Χωραφά - Καρράς και Ασλανίδου τα μεγάλα ονόματα (video)

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Ευσταθίου Χωραφά - Καρράς και Ασλανίδου τα μεγάλα ονόματα (video)

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ξεκινάνε οι φετινές θερινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευστάθιος Χωραφάς. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 26 Ιουλίου και φέτος θα συμμετάσχουν δυο μεγάλα ονόματα. Η Μελίνα Ασλανίδου η οποία θα ανοίξει την αυλαία των εκδηλώσεων και ο Βασίλης Καρράς ο οποίος θα κλείσει τις εκδηλώσεις.

 

 

Μιλώντας για τις φετινές εκδηλώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης είπε:

«Για 18η χρονιά κάνουμε εκδηλώσεις στο γήπεδο της Πατρίδας. Πάντα στις θρησκευτικές γιορτές οι προγονοί μας έκαναν τα πανηγύρια και τις γιορτές τους. Ξεκινήσαμε με διήμερες εκδηλώσεις και μετά από λίγα χρόνια αυξήσαμε τις ημέρες. Προσπαθήσαμε να μην είναι μόνο ποντιακό το πρόγραμμα. Φέρνουμε κρητικά, με τον Ζωιδάκη, φέραμε την Ντιλέκ Κοτς, τον Γαϊτάνο, την Γλυκερία. Φέτος θέλαμε κάτι πιο τρανταχτό. Πλησιάζουμε μεγάλα ονόματα και για του χρόνου, όπως για παράδειγμα τον Χαρούλη.

Για φέτος επιλέξαμε Καρά και Ασλανίδου επειδή είναι ποντιακής καταγωγής και θα τραγουδήσουν και ποντιακά. Είναι χαρά μας που έρχονται και θα βοηθήσει αυτό και οικονομικά. Έχουμε και κοινωνικό σκοπό στις εκδηλώσεις μας. Βοηθάμε φορείς όπως σχολεία, Γηροκομείο, ΚΕΜΑΕΔ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Θα ζητήσουμε από τον δήμο να μας παραχωρήσει το κτίριο για κάποια χρόνια ώστε να μπούμε σε κάποιο πρόγραμμα με στόχο να χτιστεί δεύτερος όροφος που θα μας στεγάσει και το ισόγειο να γίνει παιδικός σταθμός».

Στις δυο μεγάλες συναυλίες (Ασλανίδου, Καρρά) η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 8 ευρώ και δεν περιλαμβάνουν κρεατικά. Τις υπόλοιπες ημέρες η είσοδος είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει δυο κρεατικά.

«Οι δράσεις του συλλόγου απέκτησαν ιδιαίτερη δυναμική και έγιναν θεσμός» σχολίασε ο μεγάλος χορηγός των εκδηλώσεων Τάσος Γιάγκογλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.07
- 19.00: Υποδοχή λειψάνων Αγ. Ραφαήλ - Νικολάου και Ειρήνης στον Ι.Ν.Αγ. Παρασκευής Πατρίδας
- 21.30: Συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.07
- 21.30: Μ.&Χ.Καλιοτσίδης - Πέλλα Νικολαΐδου
Δ. Ξενιτόπουλος - Τ.Πουρσανίδης

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.07
- 21:30: Ν.Ζωιδάκης - Κ.Σιώπης – Χ.Μπουσδούκος – Β.Ιντζεβίδης

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.07
- 21:30: Στάθης Νικολαΐδης - Γ.Ατματσίδης - Μ.Ιορδανίδης - Α.Κουγιουμτσίδης

ΤΡΙΤΗ 25.07
- 19.00: Πανηγυρικώς Εσπερινός της εορτής Αγ.Παρασκευής
- 21.30: Σ.Χαλκίδης - Θ.Πουταχίδης

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.07
- 07.30 - 10.30: Όρθρος Ιερατικόν - Συλλειτουργόν.
- 19:00 Εσπερινός Παράκληση στους Αγίους.
- 21:30 Συναυλία με τον Βασίλη Καρρά
Τα Ιερά Λείψανα θα αναχωρήσουν Πέμπτη 27.07 Αγίου Παντελεήμονος το απόγευμα μετά τον Εσπερινό 19:00 - 20:30

 

 

http://pliroforiodotis.gr/index.php/news/culture/mousik/34424-parousiastike-to-programma-ton-fetinon-ekdiloseon-tou-efstathiou-xorafa-karras-kai-aslanidou-ta-megala-onomata

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ