Μεγάλη συναυλία στο Ξηρολίβαδο - Είσοδος ελεύθερη

Μεγάλη συναυλία στο Ξηρολίβαδο - Είσοδος ελεύθερη

Στα πλαίσια του 7ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στο Ξηρολίβαδο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο ''Μουσικό ταξίδι (ήρθαμε από μακριά- Το κάλεσμα)'' το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 8μμ στην μπάρα του Ξηρολιβάδου, με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα και η Έλενα Μουδίρη Χασιώτου με μια ομάδα μουσικών σας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι δίπλα στη λίμνη του Ξερολιβάδου (στη Μπάρα).  Με ήχους παραδοσιακούς και λαϊκούς από την περιοχή της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου της, Μικράς Ασίας αλλά και νέες συνθέσεις.

Με συνοδεία το ούτι (Μαρίνα Λιόντου Mohamend), το βιολί (Γιάννης Πούλιος), τον πλαγίαυλο – νέϋ (Pamir Panya), το κανονάκι (Αναστασία Ζαχαριάδου), τα κρουστά (Κώστας Ρίζος), (Guest: Μιχάλης Ρίζος) την ανθρώπινη φωνή και τον ρυθμό θα αφηγηθούνε ιστορίες παλιές και νέες, που γράφτηκαν στο τότε και στο σήμερα με μια αίσθηση εναρμονισμένη πλήρως με το φυσικό τοπίο.

Μια συναυλία πρόλογος για τον αγώνα δρόμου μέσα στο δάσος που θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα, Κυριακή 16 Ιουλίου. Καλεσμένοι όλοι οι διαγωνιζόμενοι που θα έρθουν από μακριά, όλοι οι κάτοικοι του χωριού και όλοι όσοι θέλουν να παρευρεθούν στη συναυλία μέσα στη φύση.

Είσοδος ελεύθερη.

 

http://www.veriotis.gr/2017/07/sinaulia-ksirolivado-eisodos-eleutheri.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ