Οι 5 Top βιταμίνες για Αντιγήρανση και Ομορφιά!

Οι 5 Top βιταμίνες για Αντιγήρανση και Ομορφιά!

Ορισμένες βιταμίνες έχουν αντιοξειδωτική δράση κι έτσι συμβάλλουν σημαντικά στην υγιή όψη του δέρματος. Πρόκειται για τις ίδιες βιταμίνες, στις οποίες βασίζεται η σύνθεση των προϊόντων ομορφιάς.

Μάθετε αναλυτικά ποιες είναι, ώστε να αυξήσετε την πρόσληψή τους είστε μέσω της διατροφής είτε μέσω ειδικών συμπληρωμάτων 

1. Βιταμίνη Ε 

Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Παράλληλα, ενυδατώνει το δέρμα και το διατηρεί απαλό. 

2. Βιταμίνη Α

Η βιταμίνη Α βοηθά στην ταχύτερη ανάπλαση των κυττάρων. Θα πρέπει να συνδυάζεται με ισχυρό αντηλιακό, καθώς αυξάνει την ευαισθησία της επιδερμίδας στον ήλιο. 

3. Βιταμίνη Κ 

Ενισχύει την επιφανειακή στιβάδα του λεπτού δέρματος κάτω από τα μάτια, προλαμβάνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Θα βρείτε εδώσυμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Κ. 

4. Βιταμίνη C 

Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Βρείτε εδώ συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης C 

5. Βιταμίνη Β 

Το σύμπλεγμα βιταμινών Β είναι ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες. Παράλληλα, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και βοηθά ώστε η επιδερμίδα να έχει ομοιόμορφο τόνο. 

 

 

http://omorfamystika.gr/antiage/%CE%BF%CE%B9-5-top-%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%BF/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ