Συμμετοχή στην Black Friday από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

Συμμετοχή στην Black Friday από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων σηματοδοτεί η “Black Friday” της ερχόμενης Παρασκευής, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας. Η διοίκηση του συλλόγου στηρίζει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, καλώντας τα μέλη να συμμετέχουν και να προετοιμαστούν ώστε αυτή η προωθητική ενέργεια, να δώσει μια μικρή ανάσα στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά, αλλά και μια ευκαιρία στους καταναλωτές να προβούν σε συμφέρουσες αγορές. 

Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθεια στα μέλη του Συλλόγου θα μοιραστεί σχετικό υλικό (μπαλόνια και αφίσες) για τις βιτρίνες των καταστημάτων τους.  

 

Όχι παράταση ωραρίου, τήρηση νομιμότητας

Για όσους ιδιοκτήτες καταστημάτων θελήσουν να συμμετάσχουν στην Black Friday, θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα: 

Κατά την ημέρα αυτή, εφαρμόζεται το ισχύον ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου χωρίς καμία παράταση. Δηλαδή 8:30- 14:00  και το απόγευμα: 17:00- 20:30Θα πρέπει να εφαρμόζονται οι όροι και οι κανόνες της υπουργικής απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Συγκεκριμένα θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η  προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα.

Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών, είναι αυτονόητη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτή τη δύσκολή εποχή. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστούν θερμά κατά αλφαβητική σειρά τους χορηγούς κ.κ. Στέφανο Αποστολίδη, Αναστάσιο Γιάγκογλου, Διονύσιο Κοτσιόπουλο, Βασίλη Λυκοστράτη, Μπίκα Α.Ε., Βασίλη Νικολόπουλο, φίλους και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, για την κάλυψη των δαπανών του υλικού που θα μοιράσει ο Σύλλογος στα μέλη του για την black Friday.

 

Η Πρόεδρος

Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου

 

 

http://laos-epea.gr/topika/item/57554-symmetoxi-stin-black-friday-apo-ton-emporiko-syllogo-veroias.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ