Σήμερα η πρόταση για τα μαθητικά δρομολόγια - Τι προβλέπεται για τα νήπια Γεωργιανών, Τριποτάμου, Ραχιάς

Σήμερα η πρόταση για τα μαθητικά δρομολόγια - Τι προβλέπεται για τα νήπια Γεωργιανών, Τριποτάμου, Ραχιάς

Ένα μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κάποιοι γονείς από τους Γεωργιανούς, λόγω της μη μεταφοράς των παιδιών τους στο νηπιαγωγείο Τριποτάμου, όπου ανήκουν. Κι αυτό, διότι φέτος δεν δρομολογήθηκαν ούτε αστικά ούτε ταξί, όπως πέρυσι, να παραλάβουν τα παιδιά και να τα μεταφέρουν στον Τριπόταμο. Ποιος είναι ο λόγος;Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των Αστικών Παύλος Παυλίδης μας είπε ότι πέρυσι δεν πρόλαβαν (διότι είχε ξεκινήσει η σχολική χρονιά) τα Αστικά να εφαρμόσουν την απόφαση (προπερσινή) που προέβλεπε ότι τα παιδιά των νηπιαγωγείων θα μετακινούνται μαζί με τα παιδιά του Δημοτικού. Γι’ αυτό -όπως τόνισε- τα Αστικά, μίσθωσαν ένα ταξί για τα νήπια των Γεωργιανών, κάτι που δεν συνέβη φέτος, διότι είναι ασύμφορο για τα Αστικά, ενώ δεν έχει δοθεί και ο φετινός πίνακας των δρομολογίων.

Σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο της Π.Ε. Ημαθίας ενημερωθήκαμε ότι έχουν  δηλωθεί για φέτος δύο νήπια για μεταφορά από τους Γεωργιανούς στον Τριπόταμο.  Όσο για τους πίνακες των δρομολογίων και τις οικονομικές προσφορές, αυτοί ολοκληρώθηκαν και σήμερα η πρόταση θα κατατεθεί στο Διοικητικό Οικονομικό.Για το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο προβλέπεται ότι τα παιδάκια του νηπιαγωγείου του Τριποτάμου μαζί με τους μαθητές του Δημοτικού Τριποτάμου, θα εξυπηρετούνται με ένα, κοινό, δρομολόγιο που θα κάνει την κυκλική διαδρομή Γεωργιανοί-Τριπόταμος-Ραχιά-Τριπόταμος, με ένα μικρό λεωφορείο (και όχι ταξί).

Το Διοικητικό Οικονομικό που θα παραλάβει την πρόταση, θα εξετάσει ποια δρομολόγια μπορεί να εντάξει σε υπάρχουσες συμβάσεις, άρα θα λυθεί πιο σύντομα το θέμα των μετακινήσεων ή θα επαναδημοπρατήσει, που σημαίνει ότι θα υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

 

 

 

http://laos-epea.gr/topika/item/57564-gia-entaksi-se-yparxouses-symvaseis-i-epanadiapragmatefsi-simera-paei-sto-dioikitiko-oikonomiko-i-protasi-gia-ta-mathitika-dromologia-ti-provlepetai-gia-ta-nipia-georgianon-tripotamou-raxias.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ