Ανακοίνωση του Σάκη Κεχαγιόγλου για την οικονομική ενίσχυση του 19χρονου μοντέλου

Ανακοίνωση του Σάκη Κεχαγιόγλου για την οικονομική ενίσχυση του 19χρονου μοντέλου

 

Πριν από λίγες ημέρες το δικηγορικό γραφείο του Βεροιώτη Σάκη Κεχαγιόγλου, συνηγόρου της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με ποσότητα κοκαΐνης, εξέδωσε ανακοίνωση οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειάς της για την αντιμετώπιση των δικαστικών εξόδων, τονίζοντας την
αδυναμία κάλυψής τους και δημοσιεύοντας τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της κατηγορούμενης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.
 Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.
  


Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση.

Τράπεζα : EUROBANK
Ον/μο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN :GR 280 260 725 0000 150 101 362 739»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ