ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ

 • Για 400.000 συμμετέχοντες κάνουν λόγο οι διοργανωτές – Παρόντες όλοι οι βουλευτές Βορείου Ελλάδος της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, ο μητροπολίτης Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας και η ευρωβουλευτής Καϊλή – Εγκλωβισμένα πούλμαν στα Μάλγαρα

  Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έλεγαν  ότι περίπου 100.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου λαμβάνοντας μέρος στο συλλαλητήριο.

  Περίπου στις 15:00, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 400.000! Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων.

  Λαοθάλασσα στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία – ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ  Oι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο εκτείνονται σε μια απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

  «Ομολογία Εθνική πίστεως», χαρακτήρισε το συλλαλητήριο, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, η Ελλάδα είναι Μακεδονία», τόνισε.

  k1k2

  Για παραχάραξη της ιστορίας, έκανε λόγο ο πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) Χρήστος Τοπαλίδης.  «Δεν είναι τυχαίο το ότι λαμβάνει χώρα για την Μακεδονίας μας. Πρέπει να διατρανώσουμε την βούλησή μας να σταματήσουμε την οποιαδήποτε παραχάραξη της ιστορίας μας», ανέφερε.

  Άνθρωποι κυρίως από τη Μακεδονία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας έχουν καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους γείτονές μας, για τη μη χρήση του όρου Μακεδονία, στην ονομασία των Σκοπίων.

  Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «Ελλάς -Ελλάς Μακεδονία», «Όχι στη διπλή ονομασία – Όχι σε νέα προδοσία» και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή». Από τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

  15b63dd1dbff8383eb06d8d293450256_L556505_c7a0cd7d4c-8c7be9b8568de02e64f1e7f3d619976c4891b20d1dff972f_XL

  Ελληνικές σημαίες ανεμίζουν, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες φορούν παραδοσιακές στολές και χορεύουν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.

  Με κάθε τρόπο καταφθάνουν στο χώρο του συλλαλητηρίου χιλιάδες κόσμου από νωρίς το πρωί. Ηπροσέλευση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι εντυπωσιακή.

  Συγκλονιστικές αεροφωτογραφίες από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Δείτε το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

  https://

  http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ