Διακοπή νερού στη Βέροια, σε Καλλιθέα και Παπάγου

Διακοπή νερού στη Βέροια, σε Καλλιθέα και Παπάγου

Το νερό νεράκι θα πουν σήμερα οι κάτοικοι σε Καλλιθέα και Παπάγου, αφού η ΔΕΥΑΒ ανακοίνωσε διακοπή της υδροδότησης στις συγκεκριμένες περιοχές και πτώση πίεσης στην Πλατεία Τσερμενίου, Μ. Μπότσαρη, Βίλα Βικέλα, Πιερίων έως και την οδό Μητροπόλεως. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για τις ώρες και τη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης 
αναφέρει τα εξής: «Σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 θα γίνει διακοπή νερού, στις περιοχές Καλλιθέα και Παπάγου της Βέροιας και πτώση της πίεσης στις γύρω περιοχές, Πλατεία Τσερμενίου, οδός Μ. Μπότσαρη, Βίλα Βικέλα, οδός Πιερίων έως και την οδό Μητροπόλεως, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στην περιοχή της Ακρόπολης. 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για τη συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση. 

Οι εργασίες αποκατάστασης αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την ώρα 18:00. Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν».

http://www.veriotis.gr/2018/04/diakopi-nerou-sti-veria-se-kallithea-kai-papagou.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ