Έρχεται ο «Θάνατος»: Ο αστεροειδής που μοιάζει με «νεκροκεφαλή» φέρνει κακά μαντάτα το 2018 για την Ανθρωπότητα;

Έρχεται ο «Θάνατος»: Ο αστεροειδής που μοιάζει με «νεκροκεφαλή» φέρνει κακά μαντάτα το 2018 για την Ανθρωπότητα;

Επιστρέφει ο «Θάνατος», ο αστεροειδής που έχει εκπληκτική ομοιότητα με μια «νεκροκεφαλή» και αν και οι επιστήμονες θεωρούν ότι θα περάσει αρκετά μακριά από την Γη για να την απειλήσει πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αποτελεί ένα δυσοίωνο σημάδι για την Ανθρωπότητα και ότι από το Νοέμβριο του 2018 θα βιώσει πολύ δύσκολες πλανητικές καταστάσεις.

Από την αρχαιότητα οι αστεροειδείς και οι κομήτες θεωρούνταν «κομιστές» καλών ή κακών νέων ή απλά προάγγελοι μεγάλων γεγονότων όπως η γέννηση κάποιου μεγάλου άνδρα. 

Λέγεται ότι το «αστέρι της Βηθλέεμ» ήταν ένα τέτοιο είδος ουράνιου αντικειμένου που εν τέλει εμφανίστηκε με την Γέννηση του Θεανθρώπου Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

 

Πάντως ένας αστεροειδής φαίνεται πως θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τις ίδιες τις διαδικασίες της Αποκάλυψης

«Και ο τρίτος άγγελος εσάλπισε, και έπεσεν εκ του ουρανού αστήρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς, και έπεσεν επί το τρίτον των ποταμών, και επί τας πηγάς των υδάτων·

και το όνομα του αστέρος λέγεται Αψινθος· και έγεινε το τρίτον των υδάτων άψινθος, και πολλοί άνθρωποι απέθανον εκ των υδάτων, διότι επικράνθησαν.»Ο  2015 TB145 ονομάστηκε έτσι επειδή πέρασε πολύ κοντά από την Γη (τόσο ώστε να ανησυχήσει τους επιστήμονες) στις 31 Oκτωμβρίου του 2015, όταν το Halloween βρίσκονταν στο αποκορύφωμά του ενώ το μεγάλο μέγεθος και κυρίως η εμφάνισή του τρόμαξαν τους πάντες

Με διάμετρο μεταξύ 620 και 700 μέτρων εάν έπεφτε στην Γη όντως θα έφερνε το θάνατο και τον ζόφο στην Ανθρωπότητα αφού μόνο από την σύγκρουση θα κατέστρεφε ολοσχερώς μια ήπειρο.

Οι υπόλοιπες απλά θα ζούσαν έναν πυρηνικό «χειμώνα»

Το 2015 πέρασε σε απόσταση 300,000 μιλίων ενώ το Νοέμβριο του 2018 θα περάσει από πολύ πιο μακρινή απόστασγ περίπου 105 φορές μεγαλύτερη αλλά ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για το αν φέρνει άσχημα νέα σε έναν πλανήτη που υπόκειται σε μεγάλες αναταραχές και γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

Οι επιστήμονες τον περιμένουν πως και πως για να τον μελετήσουν και ήδη ένας από αυτούς ο Pablo Santos-Sanz από το Institute of Astrophysics of Andalusia κατάφερε να μετρήσει το χρόνο περιστροφής του γύρω από τον άξονά του

Έτσι λοιπόν έχει μια περίοδο περιστροφής 2.94 ωρών. Όταν περάσει το 2018 μετά θα επανέλθει πάλί στο Halloween του 2088.

http://www.pronews.gr/epistimes/diastima/656604_erhetai-o-thanatos-o-asteroeidis-poy-moiazei-me-nekrokefali-fernei-kaka

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ