Όπως μόνο η Βέροια ξέρει…

Όπως μόνο η Βέροια ξέρει…

Το 38ο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων ολοκληρώθηκε στη Βέροια και η γεύση που μένει για όσους έζησαν από κοντά τη διοργάνωση είναι πολύ γλυκιά. Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, το σύνθημα των διοργανωτών ήταν «το χάντμπολ είναι στο DNA μας». Είχαν απόλυτο δίκιο και το απέδειξαν προσφέροντας ζεστή και άριστα οργανωμένη φιλοξενία στις ομάδες και κυρίως ένα κατάμεστο γήπεδο στις δύο τελευταίες ημέρες. Αναφορικά με τους θεατές, η εικόνα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με εκείνη της περσινής διοργάνωσης στη Λιβαδειά, όπου δεν υπήρχε κοινό της πόλης στις κερκίδες.  
Αντίθετα το Φιλίππειο γέμισε με 700 θεατές την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν και κρίθηκαν τα μετάλλια. Κοινό χαντμπολικό που χειροκρότησε όλες τις ομάδες. Επίσης, οι διοργανωτές πήραν άριστα σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς, των εσωτερικών μετακινήσεων με μηδενικές καθυστερήσεις και της διαμονής. 
 
Έτσι, φυσιολογικά, απέσπασαν θετικά σχόλια από τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων. Αυτή είναι και η καλύτερη ανταμοιβή για τους εθελοντές του Φιλίππου Βέροιας, που μόχθησαν πριν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης για να κυλήσουν όλα άψογα. Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις κερκίδες του Φιλίππειου:
 

 

 

 
 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ