Λαζός: «Το Veria Basketball Camp είναι πλέον θεσμός»

Λαζός: «Το Veria Basketball Camp είναι πλέον θεσμός»

Με αφορμή την συνέντευξη τύπου για το 4ο Veria Basketball Camp που δόθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 ο Ηλίας Λαζός (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας) ανέφερε: «Είναι μία ευχάριστη συγκυρία για το μπάσκετ του νομού μας η στιγμή αυτή. Θα ξεκινήσω λίγο πρώτα από αυτό και μετά θα καταλήξω στο Camp. Γενικά το μπάσκετ είναι στα πάνω του στο νομό μας και από την δικής μας ομάδα και από την ομάδα του ΑΟΚ και ακόμα και από τις δύο ομάδες άλλες του νόμου τους Αετούς και τη Μελίκη οι οποίοι από ότι φαίνεται πετυχαίνουμε όλοι μας, τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς ο καθένας από το δικό του μετερίζι και εύχομαι το ίδιο να γίνει και για τις χρονιές που έρχονται.

Οπότε είμαστε σε μία θετική μπασκετική αύρα και θεωρώ ότι αυτό το Camp έρχεται σαν επιστέγασμα μιας καλής χρονιάς για όλους μας για να κλείσει με τον ίδιο πετυχημένο τρόπο την αθλητική χρονιά. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ερχομό του Κώστα και του Μανώλη Παπαμακάριου οι οποίοι θα κλείσουν έτσι χρόνια μας. Θα ήταν ευχής έργον να ήταν και μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας το camp αλλά κάποιοι τεχνικοί λόγοι από ότι ξέρω δεν επέτρεψαν την επιμήκυνση του και σε δεύτερη εβδομάδα.

Στην τέταρτη του χρόνια πλέον το Veria Basketball Camp έχει καθιερωθεί ως θεσμός, δεν είναι πλέον μία ευχή. Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα και τα γήπεδα να γεμίσουν από παιδικές φωνές και τα μάτια των παιδιών από πολλές μπασκετικές εικόνες από τους καλύτερους μπορώ να τους τις δώσουν»

http://www.veriotis.gr/2018/04/lazos-veria-basketball-camp-einai-pleon-thesmos.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ