Αυτοκτονία 42χρονου στη Βέροια - Τι τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα;

Αυτοκτονία 42χρονου στη Βέροια - Τι τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα;

 

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κλειστή κοινωνία της Βέροιας και ειδικότερα στην περιοχή της Πιερίων, η αυτοκτονία του 42χρονου άντρα. Το θλιβερό αυτό συμβάν έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Μαΐου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουveriotis.gr, ο άτυχος άνδρας που αυτήν την περίοδο ήταν χωρίς εργασία, καθώς πριν από μια εβδομάδα είχε σταματήσει από την δουλειά του, βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του από συγγενικό του πρόσωπο. Διέμενε στο ίδιο σπίτι μαζί με τον αδελφό του και το τελευταίο χρονικό διάστημα φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και σε άσχημη ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση. 

 
Η γειτονιά είναι αναστατωμένη από το περιστατικό. Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση, είναι πως ο εκλιπών σύμφωνα με μαρτυρίες σήμερα το πρωί πήγε για ψώνια στο super market και γενικώς ακολούθησε τη καθημερινή του ρουτίνα. Συνάντησε μάλιστα κάποιες γειτόνισσες, τις χαιρέτισε και τους είπε πως πάει να ποτίσει τα λουλούδια. 
 Τίποτα στην δραστηριότητα και την συμπεριφορά του δεν έδειχνε την τραγική κατάληξη που θα είχε μετά από λίγες ώρες. Για τα ακριβή αίτια της ενέργειάς του ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Έμπειροι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος διενεργούν προανάκριση, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή θα δώσει μεγαλύτερο φως στην υπόθεση, όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ