Μιλώντας με την Σελήνη

Μιλώντας με την Σελήνη

Διαβάζω στο διαδίκτυο, που έγραψε κάποιος αστρολόγος και σας τα παρουσιάζω για να καταλάβετε λίγο από φεγγαρίσιες αερολογίες;
       Η πανσέληνος που γίνεται στις 25 του  μηνός, στο ζώδιο του Κριού θα είναι πολύ έντονη, λες και οι αστρολόγοι ρυθμίζουν την φωτεινότητα της και συνεχίζει ο αερο-λόγος και θα σπρώξει, με τι θα σπρώξει δεν το διευκρινίζει, αλλά θα σπρώξει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή τα γκαυλωτικά, του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου, των πρώτων ημερών της πανσελήνου να κάνουν κινήσεις πολύ παρορμητικές και συγχρόνως δυναμικές, μέσα από όπου  θα αναδυθούν καινούριες καταστάσεις ρεαλιστικές και απρόσμενες.  

     Αν καταλάβετε κάτι, παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο, να μου εξηγήσετε τι θέλει να πει ο   φεγγαρολόγος αερολόγος, και συνεχίζει;
      Όλα θα γίνουν για να υπάρξει η ανανέωση και φυγή από οτιδήποτε είναι παλιό ή φθαρμένο ή πολύ συνηθισμένο, όπως να πούμε η γυναίκα σου και η πεθερά σου;
       Ρωτάω τον αστρολόγο, που συνεχίζει;.
      Ο Ταύρος, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και ο υδροχόος των πρώτων ημερών θα βρεθούν και αυτοί μέσα στη δίνη, της οποίας, πρέπει να κάνουν υπερβάσεις, αλλά και να επιδείξουν τόλμη για να φτιαχτεί κάτι καινούριο και διαφορετικό, ιδίως στον το- μέα των οικονομικών, αλλά και στον τομέα σε συλλογικές προσπάθειες και ομάδες.
      Αν καταλάβατε κάτι να μου το πείτε και συνεχίζει:, Ψυχραιμία χρειάζεται και μια εσωτερική καθοδήγηση, ώστε να αναγνωριστεί η αξία της πρωτοβουλίας και ταυτόχρονα της πολύτιμης συνεργασίας και ισορροπίας.
      Εδώ μάλλον ο ή η αστρολόγος έχασε τελείως την πνευματική του ισορροπία και φεγγαροβατεί στο κενό, νομίζοντας ότι έχει να κάνει με μαλάκες.
      Δεν αντέχω άλλο, πρέπει να το πω.
       Δεν αναφέρει τέσσερα ζώδια, τους Δίδυμους, τους Ιχθείς, τους Τοξότες και τις Παρθένους, αλλά συνεχίζει με αόριστες προβλέψεις, όχι όμως με ολοκληρωμένη σκέψη, αλλά με μισή που την συμπληρώνω εγώ για να γίνει μια λογική φράση και συνεχίζει:
 


 
    Κριός;
    Η πανσέληνος που γίνεται στις 25 του μηνός θα ενεργοποιήσει υπερβολικά …….  τις ορμές σου αν τρως πολύ χαλβά και ταχίνι, άντε και καλά κρασιά.
     Ταύρος:
     Η πανσέληνος θα προκαλέσει ανατροπές …….. με τον εραστή της γυναίκας σου αν εξακολουθήσεις να τραβιέσαι με την Αντωνία.
     Δίδυμοι:
     Η πανσέληνος αυτή σε εξυπηρετεί και θα σου δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση……. προς τα πίσω, που θα την ευχαριστηθείς.
     Καρκίνος:
     Η πανσέληνος αυτή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που άφησες πίσω σου, αλλά το σίγουρο είναι ,ότι …….. σύντομα θα σε μαγκώσει η εφορία.
     Λέων:
     Η πανσέληνος αυτή θα σε γεμίσει με ενέργεια και θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά για να  ……. δοκιμάσεις και το ανώμαλο.
     Παρθένος:
      Η πανσέληνος αυτή θα σε σπρώξει να ανακαλύψεις ένα μεγάλο κομμάτι που κουβαλάς μέσα σου, ………αλλά ντρέπεσαι να το πείς.
      Ζυγός:
     Με αυτή την πανσέληνο αναλαμβάνεις κατά κάποιον τρόπο να βγάλεις το φίδι από την τρύπα …….. και να υποκύψεις στους όρους του,
     Σκορπιός:
     Με αυτή την πανσέληνο αναζητάς να απαγκιστρωθείς από πράγματα και κατά-στάσεις που ……. που πιθανόν να σε τσούξουν, άμα το βγάλεις.
      Τοξότης:
       Αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να ……..αποφύγεις το παλούκι.
       Η πανσέληνος αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσεις…….. και το αλλιώτικο, μπορεί να σου αρέσει.
      Αιγόκερως:
      Ζεις τη κάθε μέρα σου, με αυτήν την πανσέληνο σαν………πασάς στα Γιάννενα και δεν καταλαβαίνεις, γιατί η γυναίκα σου είναι πάντα κουρασμένη χωρίς να κάνει τίποτα.
      Υδροχόος:
      Η πανσέληνος αυτή θα σου δώσει μια μεγάλη αναγεννητική δύναμη, για να τραβήξεις μία ακόμα που …….. την θυμήθηκες.
      Ιχθείς:
      Με την πανσέληνο αυτή πρέπει να φέρεις τα πάνω κάτω αν……. πιάσεις την γυναικα σου στα πράσα.
       Αυτά τα λένε οι αστρολόγοι, που βλέπουν τα άστρα και λένε το ωροσκόπιο, ότι
ένα γράμμα είναι στο δρόμο, ένας άντρας και μια γυναίκα μιλάνε για σένα, σύντομα
θα χαρείς και τα λοιπά, και τα λοιπά, αλλά δεν λένε από ποιόν θα είναι το γράμμα και τι λέει, ποιος άντρας μιλάει με την γυναίκα, ποια είναι αυτή και τι λένε; και για τι δεν χαίρεσαι τώρα, που δεν ξέρεις τίποτα δυσάρεστο.
     Αν ξέρανε τα μελλούμενα θα κέρδιζαν συνέχεια το τζόκερ και το προπό.
     Αλλά να είναι καλά οι αφελείς και οι βλάκες που τους συντηρούν χαζεύοντας

στην τηλεόραση να ακούσουν τους αστρολόγους.

     Και μετά θέλουμε να πάμε μπροστά.
 
 
                                                      Βασίλης Τζιτζής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ