Σφοδρή επίθεση Γκιουλέκα στην Κυβέρνηση για Σκοπιανό και Συντάξεις

Σφοδρή επίθεση Γκιουλέκα στην Κυβέρνηση για Σκοπιανό και Συντάξεις

«Αμφιβάλλει κανείς για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου;
Γιατί; Τι έχουν να σκεφθούν οι Σκοπιανοί;
Πήραν το μείζον, τους χαρίσαμε τα πάντα! Αυτό που πάσχιζαν να πάρουν τόσες δεκαετίες και δεν το έδινε καμία κυβέρνηση τους το έδωσε απλόχερα ο Αλέξης Τσίπρας!  Τους έδωσε ταυτότητα "Μακεδόνων", τους έδωσε γλώσσα "μακεδονική"... Πήραν τα πάντα!»,
 σημείωσε χαρακτηριστικά ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Ζάεφ εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου των Σκοπίων στην εκπομπή των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΪ.


Με την πεποίθηση ότι το Σκοπιανό μπορεί να επισπεύσει τις εξελίξεις και να πάμε νωρίτερα στις κάλπες, ο Κ.Γκιουλέκας συμπλήρωσε: «Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η χώρα του είναι η μόνη "Μακεδονία". Το "Βόρεια Μακεδονία" έχει εξαφανισθεί παντελώς. Τα Σκόπια δείχνουν από τώρα, πριν καν ισχύσει η συμφωνία, τις προθέσεις τους. Δυστυχώς, η Ελλάδα έβαλε αυτογκόλ με την κάκιστη "Συμφωνία των Πρεσπών"!».

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ερωτηθείς για το θέμα των συντάξεων, σχολίασε:

«Αυτή η κοροϊδία και ο εμπαιγμός της κυβέρνησης προς τους συνταξιούχους πρέπει να σταματήσει! Αφού ψήφισαν, όχι μία, αλλά δύο φορές οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τη μείωση των συντάξεων, τώρα τους κλείνουν το μάτι λέγοντας "περιμένετε και θα δούμε"...
Σήμερα δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει σε δύο μήνες. Χιλιάδες συνταξιούχοι ζούν μες στην αβεβαιότητα. Είναι πολιτικό θράσος του Αλέξη Τσίπρα να παίζει αυτό το παιχνίδι στις πλάτες των συνταξιούχων!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://

.be

 

ρεπορτάζ : Γιάννης Τζιτζής 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ