Ωρες αγωνίας για τον αθλητή του επί κοντώ Γιάννη Αβραμίδη- Χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο.Βίντεο pronews TV

Ωρες αγωνίας για τον αθλητή του επί κοντώ Γιάννη Αβραμίδη- Χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο.Βίντεο pronews TV

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 17χρονος αθλητής του επί κοντώ από τη Βέροια, Γιάννης Αβραμίδης. 

Ο προπονητής του, Κυριάκος Μηνάς ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του Γιάννη παραμένει σταθερή.

«Είναι η ίδια η κατάσταση, ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα, είναι ίδια σταθερή όπως είναι όλες τις μέρες»είπε χαρακτηριστικά. 


Τους γονείς του δεκαθλητή, ο κ.Κυριάκος Μηνάς τους συναντά κάθε μέρα. Όπως λέει, ελπίζουν ότι ο γιος τους θα τα καταφέρει. Οι γιατροί, όσο περνούν οι μέρες, είναι όλο και πιο αισιοδόξοι, πρόσθεσε ο προπονητής του 17χρονου αθλητή, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, την περασμένη Πέμπτη.  

 «Οι γονείς του πώς να είναι; Ελπίζουν… Ελπίζουμε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και να το ξεπεράσει» σημειώνει ο προπονητής. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αβραμίδης τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης στο άλμα επί κοντώ, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Το περιστατικό συνέβη στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας».

   

Ο νεαρός αθλητής έκανε την προπόνησή του, όταν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, καθώς πραγματοποιούσε άλμα, κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη. Ο προποντής του και δεύτερος πατέρας για τον Γιάννη, ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε το αγόρι στην αγκαλιά του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

">https://

https://www.pronews.gr/pronews-tv/770788_vinteo-pronews-tv-ores-agonias-gia-ton-athliti-toy-epi-konto-gianni-avramidi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ